google-site-verification=62y35NvuxrUmwnDP2CYesG5azyCASd5YEOg77oteUNw
Termékek Menü

RÓZSASZÍN ZEBRA BŐR MINTÁS ÖNTAPADÓS FÓLIA 45 cm x 2 m

Ár:
2.190 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Miért jó az öntapadós fólia?

  • Többször felhasználható, ha elsőre nem sikerült jól feltenni, könnyen leszedhető
  • Sokoldalúan felhasználható: ablakok, térelválasztó üveg, vitrin vagy, ha nem szeretnéd, hogy bárki belásson. 
  • Egyszerű, gyors felhelyezés
  • Te magad is meg tudod csinálni
  • Könnyű tisztítás, vízálló, legfeljebb 80 °C fokig hőállók és környezetbarát anyagokból készülnek
Várható szállítás: 2024. július 18.

Leírás és Paraméterek

Kiváló minőségű termékünkkel, néhány egyszerű lépésben megújíthatod megunt, használatban megkopott bútoraidat, kidobásra ítélt szekrényeidet.

Konyhapultodat, vagy kedvenc íróasztalodat pillanatok alatt öltöztetheted új ruhába az öntapadós fóliák segítségével.

Több száz termék közül választhatsz, az öntapadós fóliák különböző szélességű tekercsekben érhetőek el, hogy megtaláld az igényeidnek megfelelőt.

Gondosan válogatott termékek, folyamatos fejlesztés, megújulás alatt állnak, hogy a kiváló minőségű, könnyen használható termékekkel segítsünk Neked az otthonod, élettered szépítésében, felújításában.

Az öntapadós fólia ma reneszánszát éli, legyen szó egy bútor újjávarázsolásáról vagy egy ajtó felújításáról, de vízhatlanságuk miatt akár a csempék, zuhanyfülkék és üveg felületek dekorálására is ajánljuk.

Könnyű és sokoldalú felhasználhatóságával és tartósságával a kreatív, otthonukat felújítók és barkácsolók kedvencévé vált az öntapadós fólia.

Termékinformációk:

Az öntapadós fóliával fedett felület vízálló, legfeljebb 80 °C fokig hőálló, az öntapadós fólia a későbbiekben a felületről gond nélkül eltávolítható.

Az öntapadós fóliák környezetbarátak, nehézfémmentesek, kizárólag oldószermentes diszperziós ragasztó alkalmazásával készülnek. DIN EN ISO-B02 szabvány szerint színtartók, és a DIN EN ISO 105-X12 szabvány szerint ellenállnak a súrlódásnak és a dörzsölésnek.

Bemart, lekerekített felületekre az öntapadós fólia hőlégfúvó vagy hajszárító segítségével egyszerűen rádolgozható. A meleg levegő hatására a fólia rugalmasabbá válik, így az applikációs lapát (simító) vagy egy puha rongy segítségével a fóliát könnyen rásimíthatod a mélyedésekre vagy az ívelt élekre.

Ha a felhelyezés közben a fólia elcsúszik, óvatosan visszahúzhatod és újra lesimíthatod. A diszperziós ragasztó teljes ragasztóereje ugyanis csak 12-24 óra elteltével alakul ki.

Felragasztás előtt:

Felragasztás előtt a felület mindig gondosan megtisztított, por és zsírmentes legyen. Amennyiben csempét, zuhanyfülkét vagy egyéb üveg felületet dekorálnánk, akkor figyeljen arra, hogy a szilikonos tömítőanyagra a fólia nem tapad. Fal fóliázása esetén csak diszperziós festékkel festett falra ajánljuk, kezeletlen fa felületekre pedig csak alapozást követően.

Tisztítás:

Nem dörzsölő, puha anyagú száraz ronggyal tisztítható a felülete, makacsabb szennyeződések esetén nem maró hatású normál háztartású tisztítószerrel is.

Használata:

Használatát a gyártó csak beltéri használatra javasolja, de saját felelősségedre kedved szerint próbálhatod ki egyéb felületeken is. Kérjük vedd figyelembe, hogy az időjárás viszontagságainak kitett fólia valószínűleg kevésbé lesz tartós, mintha beltéren használnád.

Fontos tudni:

Rendeléskor kérjük vedd figyelembe, hogy a termékek színárnyalata mindig az aktuális gyártástól függ, míg a különböző gyártások között színelterelések lehetnek.

A lemért méretek alapján kiszámolt mennyiségnél az illesztések, toldások és vágások okozta veszteség miatt érdemes körülbelül +10%-al többet vásárolni. Mivel a különböző gyártásból származó termékek között szín eltérés lehetséges, így utánrendelés esetén már nem biztos, hogy a későbbiekben pontosan ugyanazt a színt tudjuk biztosítani.