Termékek Menü

Szállítási információk

Házhozszállítás

- A megrendelt termékek házhoz szállításának módja és ideje

Termékeink házhoz szállítását ajánlott levélként a Magyar Posta vagy a szerződött futárszolgálat (GLS) végzi. A szállítási költségeket automatikusan a rendelt áruk végösszegéhez számoljuk, csomagolási költséget nem számolunk fel. A szállítási díj a vásárlás folyamán még a fizetés előtt - a kosárnál - egyértelműen megjelenik.

Szállítási módként a Magyar Posta általi kézbesítés választható, személyes átvételre előre egyeztetett időpontban, Sopronban van lehetőség. A kiszállítás során törekszünk a sérülésmentes szállításra, melynek költségét igyekszünk alacsonyan tartani. A rendelt termékek méretétől és súlyától függően, a csomagot buborékfóliás borítékban ajánlott levélként feladva küldjük megrendelését.

Amennyiben szállítási módként a Házhoz szállítás futárszolgálattal opciót választotta, úgy ennek megfelelően a futárszolgálat felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítás idejének pontosítása céljából.

A szállítási időt jelentősen befolyásolja, hogy nem kezelünk óriási raktárkészletet, több termék pedig rendelésre készül csak el. Raktáron lévő termék esetén a kiszállítás 2-3 munkanapot vehet igénybe. Amennyiben a termék elérhetősége mellett a "Rendelésre" opció szerepel, úgy a kiszállítási idő 2-3 hét.

Fontos továbbá, hogy adatai megadásakor, olyan telefonos elérhetőséget és kiszállítási helyet adjon meg, ahol a csomag átvételével kapcsolatban elérhető.

- A megrendelt termékek házhoz szállításának díjszabása:

Személyes átvétel: Előre egyeztetett időpontban és helyen Sopronon belül - 0 Ft
(csak előre utalással, utánvétes és készpénzes fizetésre nincs lehetőség)

Szállítási módként a Magyar Posta általi kézbesítés választható:
(csak előre utalással, utánvétes és készpénzes fizetésre nincs lehetőség)

29.999 Ft-os rendelési értékig és egy kilogramm súlyig - 890 Ft

30.000 Ft feletti megrendelés és/vagy 1 kg súly érték felett ez a kiszállítási opció nem választható.

Házhoz szállítás futárszolgálattal 
(csak előre utalással, utánvétes és készpénzes fizetésre nincs lehetőség)

29.999 Ft-os rendelési értékig 1190 Ft

30.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

A megrendelést követő 48 órán belül rendelés-visszaigazoló e-mail értesítést küldünk a rendelt termékek és szállítási költség pontos végösszegéről.

A csomag feladásának tényéről a vevő szintén e-mail értesítést kap.

Ha először nem sikerül a kézbesítés, a futár értesítést hagy, majd másnap kísérletet tesz a második kézbesítésre is. Ha ekkor sem kerül átvételre a csomag, akkor még 5 napig megőrzik. Ez idő alatt átvehető a csomag személyesen a futárszolgálat által megadott átvevő ponton. 5 nap letelte után a csomag visszaszállításra kerül a feladóhelyre. Emiatt kérjük kedves vásárlóinkat, hogy pontosan adják meg címüket és elérhetőségeiket, és a kézbesítés várható két napján tegyék lehetővé a csomag átvételét.

A szállítási konstrukciók csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!